Rock'n'Roll Beate

Rock'n'Roll Beate

Og jeg trenger rett og vrang også


Thinkerbell eller Pixie?

Luer, skjerf og votterPosted by RnRBeate 04 Feb, 2010 21:06
Hadde en plan om å få yngste ungen til å se ut som Thinkerbell, med pixie-lue og hals i stjerneform som skulle gjøre selv Tingeling misunnelig. Det siste funka ikke helt, for det ble så mange spisser som ikke skal krølle seg under dressen. Det hadde sikkert vært mer vellykket hvis spissene ikke hadde krølla seg oppover..

Men lua elsker jeg! Pixie-lua sitter akkurat som den skal, og det gjør sannelig Pixies også. Er ikke så mye input på musikkfronten om dagen, men gjennom strikkinga kommer jeg jo stadig vekk på ting som må trekkes fram igjen. Denne gangen ble det Pixies og Thinkerbell. Jeg har brukt babymerino fra Garnstudio, og det funka utrolig bra på den lua. Ganske fornøyd med at jeg både oversatte mønsteret og prøvde meg på kitchener stitch. To nye ting på en gang! (Hva heter det på norsk forresten?) Men neste gang jeg skal jeg sannelig sy uten to barn hoppende i sofaen, tror det blir penere. Uansett: Flere pixie-luer blir det! Kanskje med hals?


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.