Rock'n'Roll Beate

Rock'n'Roll Beate

Og jeg trenger rett og vrang også


Oh My God

genser til voksenPosted by RnRBeate 23 Aug, 2009 20:58

Unga har fullstendig tatt over stereon på dagtid, her går bare i Ida Maria og Foo Fighters. (Også jeg som trodde de kom til å være litt eldre enn seks og fem før vi kom så langt.) Så mens jeg lurer på hvem som har kontroll og hvordan har jeg begynt på genser, og på hvordan den nye versjonen av låta blir med Iggy Pop.
Mulig det er pussig å starte på genser til husbond to uker før nedkomst med nummer tre, men sånn blei det.
Var lei rosa og nusselige farger, så nå nyter jeg å strikke med disse fargene her. Oppdraget var en tettsittende lett og varm genser til bruk under regntøy og vintertøy. Så da blei det ribbestrikk. Raglan blir det også. Har titta litt på flere oppskrifter på nettet og noen gamle oppskrifter jeg fant fra ukeblader fra 90-tallet. (Fikk forresten et sinnsykt gjensyn med noen 80-talls oppskrifter de fleste har fortrengt, og som jeg husker jeg ønska meg skikkelig...)

Det blir raglanfelling på genseren, og synes strengt tatt jeg har strikka endel, ferdig med et erme og bolen frem til jeg skal sette på samme pinne. Men når jeg skal få strikka resten er jeg slett ikke sikker på, tror det blir et langtidsprosjekt gjennom høsten. Må unne meg noen småprosjekter jeg ser enden på framover tror jeg, siden det muligens er drøyt å se for seg lange strikkekvelder...

Nesten to uker siden jeg begynte nå, bare to strikkekvelder igjen før det smeller.


  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post4