Rock'n'Roll Beate

Rock'n'Roll Beate

Og jeg trenger rett og vrang også


Easter

Luer, skjerf og votterPosted by RnRBeate 06 Apr, 2010 11:51
Endelig! Påske gir jo en skikkelig god grunn til å hente fram Easter av Patti Smith. (Trenger man noen gang en god grunn for å spille Patti??) Easter fra 1978 inneholder flere godbiter, så her er det bare å kose seg. I mellomtiden har jeg strikka på luer - tre stykker:

Den lilla lua er strikka til minsten, trodde først den ble alt for liten. Er ikke veldig god til å regne om oppskrifter for å få til å gå opp når jeg bytter garntype, men det gikk greiere enn jeg trodde når jeg først fikk den på. Strikka i Babysilk fra Du store alpakka, pinne 3. Oppskriften er Liten lue fra boka Myk start av May B. Langhelle.

Den gråmelerte lua er vel den mest populære lua jeg har strikka noen gang, den er bare av når det spises eller soves. Det kaller jeg vellykka! Strikka i Sterk fra Du store alpakka.

Djevellua er strikket i grønn silkeull fra Nøstebarn, den oppskriften er også fra Myk Start. Men den ble litt snau, så den er gitt bort til en annen rockejente. Og jeg har starta på en ny en. Veldig gøyall å strikke! Tror jeg kan lage mange av disse. Men nå begynner jeg å bli drittlei vinterstrikk - nå er jeg snart klar for hekling av fiffige hatter og kjoler og annet sommerlig. Gleder meg til boka av og om Patti Smith også - den dumper snart ned i min postkasse smiley  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post14