Rock'n'Roll Beate

Rock'n'Roll Beate

Og jeg trenger rett og vrang også


The White Stripes

BabystrikkPosted by RnRBeate 19 Mar, 2010 18:50
Dette innlegget sitter laaangt inne, pleier å skrive når noe er ferdig, men jakka ble faktisk ferdig for over en uke sida. Har gått i stå etter Rickie Lee Jones konserten, den var nemlig litt av en nedtur. Nå har jeg sannelig hatt for mange kjedelige konsertser. For å bryte denne rekka satser jeg på testosteron. MYE testosteron og øl så snart sjansen byr seg. Innser at det har vært mye kvinnelige vokalister og sarte greier i det siste, ikke bare på konsertfronten med det jeg har hørt på også. Helt klart på tide å gi øra noe annet. Jeg slang meg over boka om Turboneger, og inn i samlinga mi, men med denne jakka må det jo bli The White Stripes som går av med tittelseieren.

Apropos Jack White, forrige innlegg burde vært kalt opp etter The Raconteurs istedet, så hadde jeg klart å tilføre både bloggen og øra noe testosteron. De har nemlig også en en låt som heter Old Enough!

Jakka er jeg fornøyd med! Tradisjonelt mønster etter en versjon fra Drops. Jeg er ikke noe glad i babyklær som loer, så jeg gikk for Babyull fra Dale istedet for Alpakka fra Garnstudio.

  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post13