Rock'n'Roll Beate

Rock'n'Roll Beate

Og jeg trenger rett og vrang også


Ny blog!

DiversePosted by RnRBeate 10 May, 2010 21:08
Ny blog kommer her: http://rnrbeate.blogspot.com/

  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post17

Motherhood

DiversePosted by RnRBeate 23 Sep, 2009 12:55
Innholdet i denne blogposten kan jeg takke en venninne av meg for. For et par sommere siden lærte hun meg å hekle, og denne sommeren hadde hun med seg Jenny Wilson (her kommer låta Motherhood inn i bildet, fra plata Hardships).

Ungen må ha teppe! Har strikka et fra før, med askeladden, og det elsker jeg, men jeg blei så jålete at jeg ville ha et vognteppe også. (Sånn sett burde kanskje dette innlegget hett Embrace me etter låta til Karen Jo Fields, men det er strengt tatt Jenny Wilson som holder meg våken på vei hjem etter å ha fulgt barn om morgenen.)

For de som ikke er på ravelry og kan se på alle de fiffige heksagonteppene der, her er lenke til oppskriften. Jeg er ikke så stø på oversettelse av hekleoppskrifter, så jeg hadde utrolig stor glede av dette diagrammet også. Synes det var vanskelig å velge hvilken kombinasjon jeg skulle ha, men etter å ha laget forskjellige lapper ble jeg enig med meg selv om at jeg hvilken jeg ville ha. Kunne kanskje kombinert? Diskuterer fortsatt med meg selv, mens jeg nærmer meg ferdig med teppe.

Så når jeg er ferdig med denne litt myke starten, både i musikk og valg av håndarbeidsprosjekt kan jeg tøffe meg meg Juliette Lewis! Forresten ønsker jeg meg enda et teppe, i ull/silke.

  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post6