Rock'n'Roll Beate

Rock'n'Roll Beate

Og jeg trenger rett og vrang også


Old enough!

genser til voksenPosted by RnRBeate 04 Mar, 2010 12:38
Jeg er gammel nok! Ikke bare rakk jeg opp hele jakka, men jeg strikka den på nytt igjen, i størrelse XL. Og hvis ikke det er voksent så vet ikke jeg. Og mens jeg strikka maske etter maske (ja, jeg kjeda meg litt, gjorde dette litt på trass merka jeg), så hørte jeg meg gjennom nytt og gammelt fra Rickie Lee Jones. Heldige meg har fått konsert i julepresang, og jeg gleder meg! Men hvorfor er det sittekonsert? Skikkelig skår i gleden. Er det på grunn av publlikum? Er de andre så gamle at de ikke tåler å stå gjennom hele konserten? (Er jeg ikke gammel nok likevel?) Spent på publikum nå. De to siste konsertopplevelsene vi var sammen på hadde et temmelig pussig et, denne gangen satser vi på et publikum som ikke trekker opplevelsen ned. Eller får oss til å lure på om vi må begynne å høre på andre ting, er gamle eller unge, eller på annen måte synes vi må se oss selv utenifra...

Old enough er tittelen på spor to på den siste plata


  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post12

Wake me up!

genser til voksenPosted by RnRBeate 17 Feb, 2010 13:14

40-årsdagene ruller inn og siste musikkopplevelse er to av mannens band: Tainted souls og Fortyfellas. Låta Wake me up av førstnevnte, (ligger på myspace) passer utrolig godt til siste strikketabbe. Jeg strikka en utrolig fin jakke. Monterte og festa alle tråder. Kjempefornøyd. Problemet er bare at den er to størrelser for liten. Strikkefasthet og mål stemmer med oppskriften, det er bare at her er størrelse medium temmelig liten... Tenkte ikke på å sjekke det. Nå er genseren nøster igjen. Gjør ikke den tabben igjen - våken nå.

Litt usikker på om jeg orker å starte på nytt med en gang eller om jeg trenger å strikke noe annet først. Men jeg trenger en sånn jakke. Nå. Sjekk oppskriften - kjempfin!

  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post11

Oh My God

genser til voksenPosted by RnRBeate 23 Aug, 2009 20:58

Unga har fullstendig tatt over stereon på dagtid, her går bare i Ida Maria og Foo Fighters. (Også jeg som trodde de kom til å være litt eldre enn seks og fem før vi kom så langt.) Så mens jeg lurer på hvem som har kontroll og hvordan har jeg begynt på genser, og på hvordan den nye versjonen av låta blir med Iggy Pop.
Mulig det er pussig å starte på genser til husbond to uker før nedkomst med nummer tre, men sånn blei det.
Var lei rosa og nusselige farger, så nå nyter jeg å strikke med disse fargene her. Oppdraget var en tettsittende lett og varm genser til bruk under regntøy og vintertøy. Så da blei det ribbestrikk. Raglan blir det også. Har titta litt på flere oppskrifter på nettet og noen gamle oppskrifter jeg fant fra ukeblader fra 90-tallet. (Fikk forresten et sinnsykt gjensyn med noen 80-talls oppskrifter de fleste har fortrengt, og som jeg husker jeg ønska meg skikkelig...)

Det blir raglanfelling på genseren, og synes strengt tatt jeg har strikka endel, ferdig med et erme og bolen frem til jeg skal sette på samme pinne. Men når jeg skal få strikka resten er jeg slett ikke sikker på, tror det blir et langtidsprosjekt gjennom høsten. Må unne meg noen småprosjekter jeg ser enden på framover tror jeg, siden det muligens er drøyt å se for seg lange strikkekvelder...

Nesten to uker siden jeg begynte nå, bare to strikkekvelder igjen før det smeller.


  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post4