Rock'n'Roll Beate

Rock'n'Roll Beate

Og jeg trenger rett og vrang også


The devil

BabystrikkPosted by RnRBeate 17 Apr, 2010 15:11
Her er yndlingslua om dagen, djevelluer i silkeull. De sitter som et skudd! Akkurat som låta The Devil på plata til Polly Jean. White Shalk. OkOk, så er jeg over i det litt skjøre igjen, men P.J.Harvey gjør det med mye herlig grums. Digger det. Like mye som luene. Tror det blir flere av dem, for de er sannelig morsomme å strikke også. Mønsteret er fra boka Myk start av May B. Langhelle, og garnet er silkeulla fra Nøstebarn

  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post16

The White Stripes

BabystrikkPosted by RnRBeate 19 Mar, 2010 18:50
Dette innlegget sitter laaangt inne, pleier å skrive når noe er ferdig, men jakka ble faktisk ferdig for over en uke sida. Har gått i stå etter Rickie Lee Jones konserten, den var nemlig litt av en nedtur. Nå har jeg sannelig hatt for mange kjedelige konsertser. For å bryte denne rekka satser jeg på testosteron. MYE testosteron og øl så snart sjansen byr seg. Innser at det har vært mye kvinnelige vokalister og sarte greier i det siste, ikke bare på konsertfronten med det jeg har hørt på også. Helt klart på tide å gi øra noe annet. Jeg slang meg over boka om Turboneger, og inn i samlinga mi, men med denne jakka må det jo bli The White Stripes som går av med tittelseieren.

Apropos Jack White, forrige innlegg burde vært kalt opp etter The Raconteurs istedet, så hadde jeg klart å tilføre både bloggen og øra noe testosteron. De har nemlig også en en låt som heter Old Enough!

Jakka er jeg fornøyd med! Tradisjonelt mønster etter en versjon fra Drops. Jeg er ikke noe glad i babyklær som loer, så jeg gikk for Babyull fra Dale istedet for Alpakka fra Garnstudio.

  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post13

Made for walking???

BabystrikkPosted by RnRBeate 08 Oct, 2009 20:25

Kjapp hyllest til Nancy: These boots are made for walking, and that's just what they'll do
one of these days these boots are gonna walk all over you.


Trøbbel med å se at disse føttene skal gå eller tråkke på noe eller noen som helst i framtida,men frem til det må hun ha noe på føttene. Men disse sokkene er jo nesten de eneste som funker. De sitter på! Monstermønster inspirerte til det første paret; her finner dere lenke til mønster også.

Selv går jeg stadig frem og tilbake til postkassa og venter på siste til Regina Spektor. (Sannelig gammeldags!) Konsertbilletter er i hvert fall i boks.

  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post7

Welcome to your life Theres no turning back

BabystrikkPosted by RnRBeate 08 Sep, 2009 20:52
Resten av teksten til Tears for fears passer vel heller dårlig.. Omtrent like dårlig som luene jeg har forsøkt meg på de siste dagene... Får det bare ikke passe, først en som var alt for stor, og siden en som er alt for liten. Vel den er sikkert passe nå, men ikke helt når det blir så kaldt at jenta trenger lue i ull. Skylder på ammetåka. Ikke har det blitt musikk heller, her er det stillhet eller Scream from the top of the lungs, i hvert fall når det gjelder det yngste barnet. ..

  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post5

Ikke akkurat rocka?

BabystrikkPosted by RnRBeate 09 Aug, 2009 16:56
Er ikke veldig glad i rosa, men da jeg var i Danmark fant jeg et utrolig fint rosamelert garn, (DUO). Elsker det, så da måtte det bli rosa "veksejakke" (jepp, enda et mønster fra nøstebarn-boka...) Strikker og hører på Peter Doherty. Satser nå alt på at han er nykter, i hvert fall nok til å klare å dukke opp på konsert i Oslo 6. desember. Og på at jeg er ute av ammetåka til da, og at mitt perfekte barn vet sitt eget beste og tar flaske mens jeg og husbond nyter voksenlivet.. Lenge sida jakka ble ferdig, men lynet tok knekken på modemet vårt, og det tok nesten to uker å få et nytt. Ganske så søt knapp - trøster meg med at den ikke er til meg...

  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post3

Rillestrikka jakke med tilbehør

BabystrikkPosted by Mari 09 Aug, 2009 14:22

Etter mønster fra Nøstebarn begynte denne jakka egentlig som et resteprosjekt, men det tok av. Har brukt tynn alpakka. Hadde bare tenkt på å strikke jakke, men plutselig blei det både lue og bukse. Alt etter mønster fra Kathrine Gregersen bok Strikk til nøstebarn. Bortsett fra sokkene. Har nemlig også strikka dem i rød, etter en direkte inspirasjon fra Monstermønster.
Omtrent samtidig med innkjøpet av garnet kom også den siste plata til PJ Harvey i hus, A Woman a Man Walked By (med John Parish). Dessverre sitter den fast i CD-spilleren i bilen, men er det en plate jeg har hørt på til denne dressen må det være den.

  • Comments(0)//rnrbeate.tipfinger.net/#post0